Currently on the menu

From July 15th to August 2nd

    • SMALL SAVOURY PLATES

    • Roasted eggplant, escabèche sauce, feta cheese and Kalamata

      10€

      Allergen : lactose

      Accord : Blanc GEWURZTRAMINER, Rouge LES GALLIÈRES

    • Polenta loaf, zucchini carpaccio, romesco sauce, confit cherries tomatoes

      10€

      Allergens : nuts, lactose

      Accord : Blanc SECRET DE LUNÈS, Rouge DIACLASE

    • Tuna-stuffed eggs “à la Rosa” style

      10€

      Allergens : egg, fish

      Accord : Blanc ENFANT REBELLE, Rouge DIACLASE

    • Flamme-grilled mackerel, snow peas, chorizo vinaigrette

      18€

      Allergens : soya, fish

      Accord : Rouge ALTER , Blanc SANCERRE

    • Our take on octopus « a la Gallega”

      23€

      Allergens : eggs, mollusk

      Accord : Blanc CHABLIS, Rouge HAUTES CÔTES DE BEAUNE

    • Montain arros melos with summer truffle

      21€

      Accord : Blanc GEWURZTRAMINER, Rouge DIACLASE

    • Shredded lamb, cacao jus, avocado cream, tostada and pico de gallo

      23€

      Accord : Rouge ALTER, Blanc CHABLIS

    • Burrata di bufala, poached apricot, salad with seeds

      14€

      Allergens : nuts, lactose, sesame

      Accord : Blanc GEWURZTRAMINER, Rouge DIACLASE

    • Cheese plate

      15€

      Assiette composée de 4 variétés de fromages de saison accompagnés de fruits secs et confiture.

    • SMALL SWEET PLATES

    • Limoncello baba, citrus espuma

      10€

      Allergens : lactose, gluten, eggs

      Accord : Rosé LES MONGES, Bulles CRÉPUSCULE

    • Brownie, matcha custard, and melon slices

      10€

      Allergens : lactose, gluten, eggs

      Accord : Bulles CRÉMANT DE LOIREI, Blanc LES AMANDIERS