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From June 17th to 28th

    • SMALL SAVOURY PLATES

    • Soft-boiled eggs, baba ghanoush, sugar snap peas with dukkha vinaigrette

      10€

      Allergens : nuts, egg

      Accord : Blanc LES AMANDIERS

    • Grilled beef heart tomato, gazpacho, Kalamata olives and comté espuma

      10€

      Allergens : lactose, gluten

      Accord : Blanc LES AMANDIERS, Rouge DIACLASE

    • Pork terrine, homemade pickles and salad                                                                      

      10€

      Allergen : eggs

      Accord : Rouge DIACLASE ou HAUTES CÔTES DE BEAUNE

    • Salmon “à la Parisienne”, green asparagus and caperberries                               

      24€

      Allergens : egg, fish

      Accord : Blanc CHABLIS ou SANCERRE

    • Yellow pollock tiradito, Ají amarillo sauce, choclo corn and cancha

      22€

      Allergens : fish, coriander

      Accord : Blanc ENFANT REBELLE ou SANCERRE

    • Duck breast, tonnato sauce, zucchini and grilled little gem lettuce        

      24€

      Allergens : egg, fish , lactose

      Accord : Rouge HAUTES CÔTE DE BEAUNE ou DIACLASE

    • Beef tartare, egg yolk, ponzu, marinated jalapeño and daikon sprout

      23€

      Allergens : egg, soya

      Accord : Rouge CHÂTEAU MARTET ou DIACLASE

    • Buffalo burrata, green peas and arugula pesto

      14€

      Allergen: lactose, nuts

      Accord : Blanc SANCERRE, Bulles CRÉMANT DE LOIRE

    • Cheese plate

      15€

      Assiette composée de 4 variétés de fromages de saison accompagnés de fruits secs et confiture.

    • SMALL SWEET PLATES

    • Cherry panna cotta and wasabi shoots                                      

      10€

      Allergen : lactose

      Accord : Rouge DIACLASE, Blanc GEWURZTRAMINER

    • Crumble, chocolate ganache and cocoa tuile

      10€

      Allergens : lactose, gluten

      Accord : Rosé LES MONGES